Dat er een grote interesse bestaat voor de 80 appartementen van het nieuw te bouwen appartementencomplex bleek tijdens de informatiebijeenkomst in maart al. Bewoners van de Koraal weten al meer dan tien jaar dat er gebouwd gaat worden, maar na het zien van de bouwtekeningen zijn ze toch huiverig voor de plannen. Volgens de bewonersvereniging van de Koraal is het complex groter uitgevallen dan verwacht en heeft ze inmiddels bezwaar ingediend bij de gemeente.

Het gebouw De Coraal wordt als eerste van drie gebouwd achter het gemeentehuis. De bewoners van de Koraal kijken straks op het nieuwe complex uit en zijn bang dat de omvang van het project te veel groen in beslag neemt. Zo moet 20 procent van het terrein onbebouwd blijven en dat is volgens de bewonersvereniging van de Koraal niet het geval.

Ook het trapveldje waar de kinderen uit de buurt gebruik van maken, verdwijnt zodra het gebouw er staat. De vereniging zet ook vraagtekens bij de geplande hoogte van het nieuwe complex. Volgens hen mag dit 14 meter zijn en niet de geplande 15,5 meter.
Pin It
Bekeken: 4474x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/