Maandag organiseerde projectontwikkelaar De Nijs een inloopbijeenkomst speciaal voor buurtbewoners van het nieuwbouwproject Coraal dat achter het gemeentehuis van Heerhugowaard zal verrijzen. De bijeenkomst had het doel om buurtbewoners te laten zien hoe het appartementencomplex straks in het straatbeeld komt te staan, maar daar kwam niet zoveel van terecht.

De organisatie had niet gerekend op de enorme toeloop van potentiële kopers. Deze verdrongen zich massaal bij de informatiestand om een brochure met bouwtekeningen en inschrijfformulieren te bemachtigen.

De Coraal is het eerste complex van drie dat gebouwd gaat worden in het stadshart van Heerhugowaard. Door een geschil tussen de ontwikkelaar en de gemeente heeft de bouw 13 jaar op zich laten wachten. De bouw van 80 appartementen, zowel koop- als huurappartementen,  met 71 parkeerplaatsen zal volgens planning in oktober beginnen.

De bouw van het tweede complex Lapis Lazuli zal in 2019 van start gaan. In 2021 begint De Nijs met de bouw van het derde appartementencomplex Tangent. (Foto: De Nijs)
Pin It
Bekeken: 6021x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/