Ruben Rijnveld is al 26 jaar het gezicht achter de Heerhugowaardse theaterschool Kids with Attitude. Wethouder Annette Groot zette hem zondag in Theater De Binding in Zuid-Scharwoude in het zonnetje vanwege zijn tomeloze inzet voor de jeugdtheaterschool. De wethouder prees Ruben om zijn veelzijdigheid, passie en zorg voor de kinderen, en zijn doorzettingsvermogen in de moeilijke coronatijd.

Na twee jaar kon Kids with Attitude afgelopen weekend eindelijk weer de bühne op voor publiek. In De Binding presenteerde de jonge theatergroep ‘Peter Pan de Musical’ onder de bezielende leiding van Ruben. 'Elke voordeel heb ze nadeel'. Doordat er al die tijd geen optredens mogelijk waren, was de show nog beter opgezet dan voorheen.

Ruben werd door wethouder Annette Groot na de show in het zonnetje gezet en kreeg voor zichzelf nog eens extra applaus. (foto: Fer Korver Fotografie)
Pin It
Bekeken: 1732x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/