Vanaf 1 januari gaan Langedijk en Heerhugowaard verder als gemeente Dijk en Waard. Voor deze nieuwe gemeente is bij koning Willem Alexander der Nederlanden een officieel nieuw gemeentewapen aangevraagd. Hoe dat concept wapenschild eruit ziet willen de gemeenten nog niet verklappen. De onthulling wordt gedaan door burgemeesters Leontien Kompier en Bert Blase, samen met de winnaar van een wapenontwerpwedstrijd.

Op alle Langedijker en Heerhugowaardse basisscholen kunnen leerlingen tot en met 30 september hun eigen wapenontwerp bij de juf of meester inleveren. Wie het mooiste schild ontwerpt, mag samen met de burgemeesters het officiële nieuwe gemeentewapen onthullen. Hij of zij wint bovendien een bioscoopbon voor twee en het ontwerp krijgt een mooi plekje in het gemeentehuis. Wie geen kleurplaat heeft kan die downloaden op de gemeentesites.

De datum van de onthulling hangt af van wanneer de koning het wapen goedkeurt.
Pin It
Bekeken: 1839x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/