Dit jaar zou TAS Heerhugowaard met Mixtream het evenement Mixtream4Kids neerzetten, maar corona gooide roet in het eten. Afslanken naar 750 bezoekers om binnen de regels voor 'kleinschalige' evenementen te kunnen opereren was niet rendabel en zo ging de echte 20e editie niet door. TAS heeft er alles gedaan om de jeugdversie alsnog te houden en dat is gelukt: Mixtream4Kids wordt zaterdag 28 augustus van 15:00 tot 18:00 uur gehouden in Sporthal de Waardergolf.

Mixtream4Kids is een gratis festival met artiesten uit regio, speciaal voor jeugd geboren van 2013 tot en met 2006. Ouders mogen dan ook niet mee naar binnen! Er wordt meegedacht als een kind echt persoonlijke begeleiding nodig heeft.

Headliners zijn DaniΓ«l Bos bekend van The Voice of Holland, en Juriaan Singles bekend van Holland's Got Talent. Ook het Heerhugowaardse kermisduo 'Twee Bier zonder Baco' treedt op, natuurlijk voor deze keer alcoholvrij. Mart maakt ballonfiguren, er zijn spellen en festivalkraampjes met onder andere plaktattoos, en ook Toos en Trein 'voor al uw WC gein' zijn van de partij.

De hele dag is er gratis limonade, maar met een VIP-knipkaart kunnen kids voor een euro frisdrank, sap of lekkere dingen kopen. Er zijn kaarten met twee, vier of zes VIP-knips.

Ouders kunnen hun kinderen tot en met woensdag 25 augustus via het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. opgeven onder vermelding van de naam van het kind, zijn of haar geboortedatum en een telefoonnummer. Vol = vol. VIP-knipkaarten kunnen meteen besteld worden, dan wordt een betaalverzoek verstuurd. Meer info op de Facebookpagina van Mixtream4Kids.
Pin It
Bekeken: 1565x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/