00:00
55
00:00


De politie van Heerhugowaard doet een nieuwe getuigenoproep om de twee (jonge)mannen te vinden, die donderdag 13 mei rond 00:20 uur een gewapende overvalpoging pleegden op een shoarmazaak in Middenwaard. De politie geeft daarbij beelden vrij, in de hoop dat iemand de twee daders weet te herkennen, ondanks dat ze zich goed hadden verhuld.

Op beelden van een camera bij de parkeergarage is te zien hoe twee zwart geklede en gemaskerde mannen rustig naar de shoarmazaak wandelen. Op beelden van de shoarmazaak komen ze vervolgens binnen rennen, de een met een hamer, de ander met een mes en een lege witte tas. Degene met de hamer loopt naar de medewerker een slaat een aantal keer op de toonbank. Vreemd genoeg vluchten ze vrijwel direct weer, zonder iets buit te maken.  Ze renden  in de richting van de Zuidtangent/Schrijverswijk.

De twee zijn lastig te herkennen. Het komt aan op de details. Ze lijken jongvolwassen. Degene met het mes heeft een normaal postuur en een wit logo rechts beneden op zijn glanzende zwarte trainingsbroek. De ander is rank en loopt een tikkeltje slungelig met de voeten licht naar binnen gedraaid. Hij heeft een wit logo rechts op zijn bovenkleding en zijn hamer is lijkt geheel bruin (hout?). Kenners herkennen misschien de details.

Wie meer denkt te weten wordt verzocht de politie in te lichten via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000, of vul het tipformulier in op politie.nl. Het zaaknummer is 2021096293.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl