Zaterdagavond is een snackbar aan de Bovenweg in Sint Pancras overvallen.  Rond 21:00 uur kwamen twee overvallers binnen, dreigen met een wapen en eisten geld van de uitbater. Dat hebben ze niet gekregen waarna het tweetal er zonder buit vandoor is gegaan.

Niet veel later trof de politie in de omgeving twee jongemannen aan die aan het signalement voldeden. Zij probeerden er vandoor te gaan waarna de agenten drie waarschuwingsschoten hebben gelost. Hierna kon het duo, twee 15-jarige jongens uit Alkmaar, worden ingerekend. De recherche onderzoekt de betrokkenheid van het tweetal bij deze overval.

De politie is op zoek naar getuigen. Wie iets gezien heeft of meer weet over deze overval wordt verzocht te nemen contact op met 0900-8844, of anoniem met 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 3267x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/