Na hun succesvolle optreden begin dit jaar zijn de Riddles zondag 25 oktober terug in het Heerhugowaardse poldermuseum Het Oude Gemaal. Zoals het bij het genre hoort, gaat hun Ierse muziek over oorlog, armoede, heimwee, zeevaart, maar natuurlijk ook over liefde, helden en legendes. De ellende is te voelen, maar toch ook een sfeer van vrolijkheid. Concerten van Riddles worden dan ook al gauw een feestje.

De Riddles toeren met regelmaat door West-Friesland en zijn te zien geweest in onder andere Sint Pancras, Ursem, Heerhugowaard, De Goorn en Spierdijk. De zeskoppige band brengt een schat aan muzikale ervaring mee en dat is duidelijk hoorbaar. Zij zijn op vele fronten actief, van fanfare tot dweilorkest, van oude stijl jazz tot coverband. De invloeden daarvan zijn terug te horen in hun muziek.

Het optreden duurt van 14:00 tot 16:00 uur. Kaarten van 10 euro zijn te reserveren via poldermuseumheerhugowaard.nl.
Pin It
Bekeken: 2919x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/