Maandagochtend werd een NeroZero steen bij het woningbouwproject in de Heerhugowaardse wijk De Draai onthuld. De eer was aan wethouders Monique Stam en Annette Groot.

Het bouwproject bestaat uit 53 woningen, waarvan 44 starterswoningen van zo'n 70 m2, vijf levensloopbestendige woningen van circa 95 m2 en vier eengezinswoningen van rond 120 m2. De NeroZero huizen zijn energieneutraal dankzij zonnepanelen, goede isolatie, drielaags glas,  aansluiting op het HVC-warmtenet en terugwinning van warmte in het ventilatiesysteem. Bovendien zorgen de goede ventilatie een speciale fluisterstille afzuigkap in de keuken en vloerverwarming op de verdieping voor een prettig en gezond binnenklimaat.

De grote behoefte aan betaalbare en duurzame woningen wordt bevestigd door de vele inschrijvingen. Voor de tweede fase met 35 NeroZero's zijn in tien dagen 439 inschrijven binnengekomen, waarvan 265 voor de starterswoningen. (foto: gemeente Heerhugowaard)
Pin It
Bekeken: 2890x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/