In de nacht van vrijdag op zaterdag is aan de Amer in Heerhugowaard een auto in vlammen opgegaan. De brandweer kreeg rond 04:30 uur de melding dat er een auto in brand stond. Buurtbewoners waren wakker geschrokken van harde knallen, veroorzaakt door het klappen van de autobanden.

Ze duwden na het inschakelen van de brandweer de twee auto’s die naast de brandende auto stonden in veiligheid. De brandweer was snel ter plaatse, maar kon niet voorkomen dat de auto als total loss moet worden beschouwd. Tijdens het blussen ontstond een bijzondere situatie toen de brandende auto weg rolde richting een houten schutting, maar stopte voor de schutting werd bereikt.

De auto bleek aan de rechter en linker voorkant aangestoken te zijn. Het is de vierde auto die dit jaar uitbrandt op de Amer. De verbrande auto is door een berger afgevoerd, de eigenaar doet  aangifte van brandstichting.
Pin It
Bekeken: 1472x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/