Een verdachte is dinsdag schuldig verklaard aan het medeplegen van zes misdrijven, waaronder een op 9 juli 2019 in Heerhugowaard. Van nog eens twee andere misdrijven werd hij vrijgesproken. Hij krijgt totaal 18 maanden celstraf. De man pleegde zeker twee inbraken samen met een andere verdachte die ook dinsdag is veroordeeld, onder andere voor het losbreken en stelen van een aanhanger op 19 juni 2019 in Heerhugowaard.

Op 9 juli 2019 werd een inbraak door meerdere personen gepleegd in Edam. De rechter achtte onvoldoende bewezen dat de verdachte hier direct bij betrokken was, maar wél indirect. De gestolen goederen, vooral elektrische gereedschappen, doken niet veel later op in Heerhugowaard. De man kon wel schuldig verklaard worden aan het in handen hebben van deze spullen, waarvan hij redelijkerwijs kon weten dat ze gestolen waren.

Verder is hij veroordeeld voor het gezamenlijk plegen van een inbraak van tussen 7 en 10 september 2018 in IJmuiden, gezamenlijke inbraak op 15 september 2018 te Aalsmeer en twee gezamenlijke inbraken op 18 juni in Edam. Die laatste twee inbraken pleegde hij met een handlanger die hier dinsdag eveneens schuldig aan verklaard is. Deze man werd ook veroordeeld voor twee andere misdrijven, waaronder het samen met een medepleger losbreken en stelen van een aanhanger op 19 juni in Heerhugowaard.
Pin It
Bekeken: 1502x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/