De LPG verdwijnt bij tankstation Sijs. Daarover hebben de firma Sijs en de gemeente afspraken weten te maken. De bedoeling is dat het ontwikkelingen op en rond de Rustenburgerweg mogelijk maakt. De verkoop van andere brandstoffen, winkel en auto-wasboxen worden door Sijs wel voortgezet.

Partijen zijn blij met dit besluit. Beëindiging van de LPG-verkoop zou de gemeente meer mogelijkheden geven voor stedelijke ontwikkeling in het gebied. Immers, de verkoop van LPG is onder andere aan strenge veiligheidsnormen voor de omgeving gebonden.

De gemeente zal Sijs gedeeltelijk compenseren voor omzetderving. Daarnaast krijgt Sijs de mogelijkheid op bedrijventerrein De Vaandel grond aan te kopen om een tweede tankstation te openen. Ook daar zal overigens geen LPG verkocht worden.
Pin It
Bekeken: 1676x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/