Gemeente Heerhugowaard vindt dat iedereen plezier moet kunnen hebben met sport. Een leven lang. Als sporter, vrijwilliger of toeschouwer. Om dat voor elkaar te krijgen is het Lokaal Sportakkoord Heerhugowaard opgesteld. De gemeente liet vrijdag weten dat het akkoord door de gemeente, uitvoerder Heerhugowaard Sport NV en andere betrokken partijen is ondertekend.

"Een sportveld dat overdag niet wordt gebruikt? Zonde. Daar zijn vast liefhebbers voor", licht gemeente Heerhugowaard toe. "Een cursus voor vrijwilligers die trainer of scheidsrechter willen worden, maar geldgebrek? Daar moet een oplossing voor te vinden zijn."

Het Lokaal Sportakkoord vloeit voort uit het Nationale Sportakkoord en is door adviseurs opgesteld in samenwerking met verenigingen, maatschappelijke organisaties en uitvoerder Heerhugowaard Sport NV. Ambities zijn vastgelegd in een aantal speerpunten, die afhankelijk zijn van budget en vooral de eigen kracht van initiatiefnemers. Het Lokale Sportakkoord levert gemeenten een eenmalig budget op vanuit het Rijk. Een klankbordgroep adviseert over de toepassingen.
Pin It
Bekeken: 1388x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/