Het college van Heerhugowaard laat met een t-shirt actie zien dat het achter het verenigingsleven in de gemeente staat. Burgemeester Blase en de wethouders hebben zelf het unieke ‘Liefde is Heerhugowaard’ t-shirt gekocht om zo een bijdrage van 4 euro te doen aan verenigingen, die het in deze coronatijd maar wat lastig hebben.

Het initiatief is een samenwerking tussen de gemeente, Heerhugowaard Sport, Bedrijfskring Heerhugowaard, Rodi Media en Lokale Ondernemers Online. De shirts lijken veel op die van Stichting Lief Langedijk en Jan Kramer van SMP SportsCare in Heerhugowaard. Zij lanceerden vorige maand eenzelfde soort actie.

Het Waardse college roept inwoners op om ook het t-shirt te kopen en zo het verenigingsleven een steuntje in de rug te geven. Bestellen kan via hhw.lokaleondernemersonline.nl.
Pin It
Bekeken: 1466x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/