Zwemmers in Heerhugowaard kunnen sinds woensdag weer terecht in de Waardergolf. Er is een protocol opgesteld om aan de geldende coronavoorschriften te voldoen. Zo gebeurt het banenzwemmen in het 25-meter bad in tijdsblokken van 45 minuten met een maximum aantal bezoekers. Er moet dan ook een plekje gereserveerd worden.

Verder zijn er voorschriften per baan: baan 1 en 2 zijn voor borst- en rugcrawl heen en terug, 3 en 4 voor snelle schoolslagzwemmers en baan 5 en 6 voor de langzamere schoolslagzwemmers. Men dient men het midden aan te houden en inhalen is niet toegestaan. De douches en kluisjes zijn dicht, toiletgebruik moet minimaal blijven en er zijn routes gemarkeerd. Bovendien wordt gevraagd badkleding thuis alvast aan te trekken. Tussen 45-minuten blokken zit een kwartier. Vanzelfsprekend zijn er hygiënische middelen. Betalen op locatie kan niet met munt- of papiergeld.

Ook de afzwemgroepen voor A en C-diploma's zijn weer opgestart. Zaterdag wordt er afgezwommen. De ouders zijn hierover al op de hoogte gebracht door de receptionisten.

Het volledige protocol voor het banenzwemmen en de openingstijden zijn te vinden op heerhugowaardsport.nl

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl