Heerhugowaard Centraal


De Alkmaarse politie heeft donderdagochtend tijdens een inval bij een loods aan de Bergerweg zes aanhoudingen verricht. Het gaat om mannen van 22, 38 en 58 jaar uit Alkmaar, een 29-jarige man uit Obdam, een 22-jarige Heerhugowaarder en een 44-jarige man uit Bergen.

De politie had informatie gekregen over een vermoedelijke hennepkwekerij in de loods. Agenten klopten rond 10:00 uur aan en hoorden binnen geluiden, maar niemand deed open. Kort daarop probeerden zes mannen via de achterzijde van de loods te ontsnappen. Twee van hen bleven voor een sloot staan en werden direct aangehouden, de vier anderen probeerden via de sloot te ontkomen en zijn even later opgepakt.

In de loods bleken twee ruimten ingericht te zijn als hennepkwekerij. In de ene ruimte bevonden zich 292 oogstrijpe planten, in de andere ruimte waren de planten onlangs geknipt en lagen de henneptoppen te drogen. De planten en apparatuur in de loods zijn in beslag genomen door de politie. Bij de controle bleek er ook nog eens sprake te zijn van stroomdiefstal.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl