Dinsdag zijn de militairen die het personeel van het ziekenhuis in Alkmaar komen ondersteunen aangekomen. De twee basisartsen en vier verpleegkundigen zullen eerste instantie voor een periode van drie weken assisteren op de intensive care. "We zijn hen ontzettend dankbaar voor alle hulp in deze tijd en we wensen ze heel veel succes toe bij Noordwest!", is te lezen op de Facebookpagina van NWZ Alkmaar.

Na de periode van drie weken bekijkt het Ministerie van Defensie of de ondersteuning verlengd wordt, of dat militairen elders ingezet moeten worden. "Dat ligt eraan waar de nood het hoogst is", aldus woordvoerder luitenant-kolonel Sjaak van Elten.

De zes militairen werden even op de foto genomen, voordat ze aan de slag gingen. Met iedereen op gepaste afstand van elkaar natuurlijk. (foto: Facebook Noordwest Ziekenhuisgroep)
Pin It
Bekeken: 2579x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/