Amber Kamminga heeft zich geplaatst voor de finale van de gerenommeerde International Songwriting Competition in de Verenigde Staten. Wat er ook gebeurt in die finale, de Heerhugowaardse kan zeggen dat ze met haar liedje 'Name of Love' tot de beste twee procent behoort van meer dan 18.000 inzendingen wereldwijd.

Amber bracht het nummer ‘Name of Love’, geproduceerd en meegeschreven door Nick Jongejan, vorig jaar in eigen beheer uitgebracht na een mini-tour in Nashville. In 2017 stond ze daar al eens in het beroemde Bluebird Cafe, met haar zelf geproduceerde EP ‘Star-Crossed Lovers’. In eigen land toerde Amber mee met Popronde 2015 en ze trad op in Paradiso, De Vorstin, Patronaat en de Sugarfactory.

In de finale zal het liedje beoordeeld worden door een jury die bestaat uit onder andere Coldplay, Dua Lipa, Tom Waits, The Script en Fleet Foxes. Onder de winnaars uit voorgaande edities zitten onder andere Gotye, Passenger, Gregory Porter, Kehlani en Bastille.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl