Zaterdag rond 21:50 uur kreeg de politie melding van een inbraak, of een poging daartoe, bij een huis aan het Excelsiorhof in Heerhugowaard. De politie ging met meerdere eenheden op de melding af en nam ook de politiehond mee. Agenten hielden tijdens de speurtocht twee mogelijk verdachte personen staande, maar na bevraging en controle van hun identiteit bleek er onvoldoende grond te zijn om tot aanhouding over te gaan. Dit meldt groepschef Maurice Smit via Twitter. Wel zijn hun persoonsgegevens vastgelegd, voor het geval dat.

De politie heeft aangifte van woninginbraak opgenomen en ging daarna met vervolg. De politie zoekt getuigen. Overigens vond diezelfde avond tussen 17:30 en 21:55 uur een poging tot inbraak plaats aan de Parklaan, maar het is niet duidelijk of de twee pogingen verband hebben.
Pin It
Bekeken: 3360x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/