Heerhugowaard Centraal


Gemeente Heerhugowaard is op zoek naar een opvolger voor stadsfotograaf Niels Brokaar. Hij heeft aangegeven per 1 april te stoppen. In februari 2018 werd Niels de eerste stadsfotograaf van Heerhugowaard. Er wordt gezocht naar iemand die de diversiteit van de gemeente in al zijn verschijningsvormen kan vastleggen.

De stadsfotograaf maakt gemiddeld eens per twee weken een foto voor Stadsnieuws, sociale media en soms ook heerhugowaard.nl. Verder kan hij of zij gevraagd worden voor het vastleggen van een bijzondere gelegenheid.

Zowel professionals als amateurfotografen uit Heerhugowaard kunnen zich aanmelden, door tot 2 maart foto's te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een jury met vertegenwoordigers van Cool, de bibliotheek, de gemeente en een professionele fotograaf adviseert vervolgens het college over wie Niels Brokaar moet gaan opvolgen. (foto: Niels Brokaar)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl