Heerhugowaard Centraal


Maandag was de internationale 'Doe Vriendelijk Dag'. Gemeente Heerhugowaard maakte van de gelegenheid gebruik om via Facebook aandacht te vestigen op de toenemende onvriendelijkheid tegen haar Boa's. "Dit gaat van scheldpartijen tot aan fysieke agressie. Zij kunnen dus wel wat extra vriendelijkheid gebruiken!"

Onlangs was het weer raak: een foutparkeerder ging in de buurt op zoek naar degene die hem had bekeurd. Toen hij die zag fietsen, scheurde hij hard op hem af. De Boa hem nog maar net kon ontwijken. De foutparkeerder stapte uit, schold de ambtenaar uit en duwde hem, waarna deze viel en enkele ribben kneusde.

Boa's hebben de opdracht om regelgeving te handhaven van de gemeente te handhaven, zoals die voor parkeren. Foutparkeren staat nota bene in de top 3 van ergernissen onder inwoners. "Mensen die het hier niet mee eens zijn, horen zich niet af te reageren op de Boa". (foto: Facebook / Gemeente Heerhugowaard)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl