Maandagavond vond in het gemeentehuis van Heerhugowaard de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaats. Vanaf 19:30 was iedereen van harte welkom om Burgemeester Bert Blase en het college van wethouders de hand te schudden, en wat te eten en te drinken.

Tijdens de toespraak haalde de burgemeester een aantal zaken uit het afgelopen jaar naar voren en meldde dat Heerhugowaard het afgelopen jaar eigenlijk flink op de kaart is gezet door vooral jonge vrouwen. Niet alleen positief door de wereldkampioenen handbal met Waardse roots, maar ook op verdrietige wijze door de na een ernstig ongeval overleden Ilayda. Uiteraard waren er ook prijzende woorden voor politie en brandweer.

Terug van weggeweest was een optreden van de winnaar van 'De Grote Prijs'. Vorig jaar bleek dat niet mogelijk omdat er niet genoeg ruimte was voor de winnende band, maar dit jaar mochten winnaars Floris & Daniël hun "She's Always a woman" ten gehore brengen.
Pin It
Bekeken: 3002x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/