Heerhugowaard Centraal
00:00
55
00:00


De landelijke stichting Rocking up X-mas is zes jaar geleden begonnen in Amersfoort en spreidt zich sindsdien als een olievlek uit over Nederland. Dit jaar doet voor het eerst ook Heerhugowaard mee. Sylvia de Wilde richtte de lokale afdeling op en dankzij haar enthousiasme  kregen 50 Waardse gezinnen  maandagavond een steuntje in de rug in de vorm van een luxe kerstpakket.

"We gaan straks die gezinnen blij maken met een kerstpakket met daarin een driegangenmenu en een kerstontbijtje voor de volgende dag. Onwijs tof.", vertelt Sylvia aan Heerhugowaard Centraal. "Alles is door mensen uit Heerhugowaard verzameld, we hebben een grote kar in de supermarkt gezet en daar kunnen we nu ook veel speelgoed uit halen zodat de kinderen ook een cadeautje onder de kerstboom hebben."

Het is nog een flinke klus om de pakketten op tijd klaar te hebben, dus de vrijwilligers zetten er maandag de schouders er onder en gaan er voor. Ook de 12-jarige Ryan die met zijn moeder is meegekomen: "Ik zit liever hier mensen te helpen dan dat ik aan het gamen ben." Sylvia kijkt ondertussen al naar volgend jaar: "We willen ieder jaar het aantal pakketten verdubbelen."

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl