Heerhugowaard Centraal
00:00
55
00:00


Donderdag rond 23:55 uur zag de Heerhugowaardse politie een auto slingeren over de Jan Glijnisweg. Toen de bestuurder bij de Huygendijk afremde voor een tegenligger, gaven de agenten een stopteken, maar de bestuurder ging er snel vandoor en wist te ontkomen. Later werd de auto, totaal vernield met alleen nog de drie passagiers erbij, in Hensbroek teruggevonden.

Toen de bestuurder het stopteken negeerde en op de vlucht sloeg, gingen de agenten in de achtervolging, maar de situatie werd dusdanig gevaarlijk dat deze werd gestaakt. Wel volgden ze de vermoedelijk gereden route. Even later bleek dat de bestuurder op de Mensonidesweg in Hensbroek uit de bocht was gevlogen en tegen bomen gecrasht. De vrouw en twee mannen die bij het autowrak stonden vertelden dat de bestuurder was weggerend. Het drietal zat ook in de auto toen deze crashte. Ze zijn voor controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft in de omgeving onder andere met een politiehond gezocht naar de verdachte, terwijl de brandweer de sloten doorzocht, maar er werd niemand meer gevonden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl