Heerhugowaard Centraal


Het Marcia Bamberg Swing Quartet geeft zaterdag 14 december een optreden in Het Oude Gemaal in Heerhugowaard. Dit swingende kwartet speelt met veel plezier Franse en Engelse liedjes in de muziekstijl van Django Reinhardt. Hij is de grondlegger van de gipsy jazz, die in Nederland grote populariteit won mede dankzij het Rosenberg trio.

Zangeres Marcia geeft met veel verve prachtige nummers uit de gipsy jazz ten gehore, samen met gitaristen Ronald Weel en John Ligthart en Daniรซl Gueli op de contrabas. Omdat Kerst in aantocht is, speelt het kwartet naast het gebruikelijke repertoire ook sfeervolle kerstnummers in de gipsy jazz stijl.

Het optreden duurt van 20:00 tot 22:00 uur. Kaartjes ร  10 euro zijn verkrijgbaar via poldermuseumheerhugowaard.nl. Meer informatie over het kwartet is te vinden op marciabamberg.nl en op YouTube is een impressie van het repertoire te vinden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl