Heerhugowaard Centraal


Op de Facebookpagina "Je bent Heerhugowaarder als..." is gewaarschuwd voor een tweetal dat vermoedelijk op zoek is naar geschikte woningen om bij in te breken.

Zondag rond 05:30 uur zag een bewoner aan de Middenweg, het gaat om het stuk fietsstraat nabij Middenwaard, een vrouw lopen die bij ieder huis het pad op liep om naar binnen te kijken. De bewoner was zelf net opgestaan om naar een paardenconcours te gaan en had het licht nog niet aangedaan. De verdachte vrouw werd vergezeld door een langzaam rijdende auto. Toen ze de oprit van de getuige opliep, heeft deze haar weggestuurd. De betrapte vrouw en de automobilist vertrokken meteen. De bewoner zag de vrouw later echter weer lopen, samen met een man.

De verdachte vrouw heeft bruin golvend haar tot de schouders en droeg een lang grijs vest en een tasje. De auto was een zwarte stationwagen, mogelijk een Opel. De man is groot, heeft rossig haar en droeg een gestreept overhemd en een bodywarmer. De politie is ingelicht. (foto: Pixabay / Holger Kraft)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl