Heerhugowaard Centraal


Zaterdag 23 november komt Sinterklaas aan in Heerhugowaard. Tussen 10:30 en 11.00 uur begint het feest op het Stadsplein alvast, waarna de goedheiligman rond 12:00 uur verwelkomd  wordt door burgemeester Bert Blase op het balkon van het gemeentehuis.

Het feest op het Stadsplein wordt afgetrapt met muziek van DJ Jacco SILVER en een optreden van dansschool 5SIX78 Dance. Bovendien is er een demonstratie van de klimpieten; abseilend komen zij van het balkon van het gemeentehuis naar beneden. Na de welkomst wandelen de Sint en zijn pieten onder begeleiding van de pietenband door Winkelcentrum Middenwaard, met een pitstop op het Pietenplein.

Om 13.45 uur zal Sinterklaas aan boord van zijn boot stappen en zijn weg vervolgen via de Zuidtangent naar de Middenweg, waarna de stoet via de Bickerstraat terug cirkelt naar het Raadhuisplein om daar rond 14:15 uur aan te komen. Na een optreden van We Entertain vertrekt de stoet om 15:00 uur via de Raadhuisstraat richting De Heeren. Van 15:15 tot 16:00 uur kunnen kinderen Sinterklaas een handje geven in het grand café aan de Middenweg.

Kijk voor het programma ook op heerhugowaard.nl/sinterklaas.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl