Heerhugowaard Centraal


Het burgerinitiatief 'Heerhugowaard kan het' organiseert vrijdag 1 november een informatieve bijeenkomst over een inclusief Sinterklaasfeest in Wijkcentrum De Zon.

Nu de pieten in Spanje druk bezig zijn met het inpakken van kadootjes, draait de pietendiscussie in Nederland op volle toeren. Steeds meer steden in Nederland kiezen voor schoorsteenpieten, maar volgens 'Heerhugowaard kan het' verloopt dit proces in Heerhugowaard moeizaam en langzaam.

Tijdens de informatieavond zijn er verschillende gastsprekers aanwezig en is het de bedoeling om ideeën en concrete plannen te bedenken om de verandering van het sinterklaasfeest in Heerhugowaard te bewerkstelligen.

Wie ook een inclusief sinterklaasfeest nastreeft is op vrijdag 1 november van harte welkom in Wijkcentrum De Zon, Keerkring 49 in Heerhugowaard. Vanaf 19:00 uur start de inloop, van 19:30 tot 21:30 uur is de bijeenkomst. Aanmelden via de Facebook-pagina van 'Heerhugowaard kan het' is gewenst. (Foto: Pixabay - Ylanite Koppens)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl