Heerhugowaard Centraal


Donderdag vond de Inspiratiedag Energie & Duurzaamheid 2019 plaats in De Meent Bauerfeind. Tijdens dit evenement werden de twaalf finalisten van de NHN Business Awards 2019 bekendgemaakt, plus na diskwalificatie op zaterdag twee vervangende finalisten. Uit de 120 aanmeldingen kwamen in vier categorieën drie finalisten naar voren, waaronder vier Alkmaarse en vier Heerhugowaardse bedrijven.

Tijdens de bekendmaking bleken een finalist MKB Klein en een finalist MKB Midden niet aanwezig te zijn. De jury heeft vrijdag na lang overleg besloten hen te diskwalificeren, aangezien aanwezigheid een vereiste was voor plaatsing. Gezien de uitstekende kandidaten was het een lastige opgave om vervanging aan te wijzen, maar uiteindelijk is dat gelukt.

In de categorie MKB Groot (100+ fte) werd onder andere gekozen Blosse uit Heerhugowaard. In de categorie MKB Midden (10 -100 fte) kwamen naar voren de Alkmaarse bedrijven C.A. de Groot Groep en Create, en het Heerhugowaardse Oogcentrum Noord-Holland. Onder de kleine bedrijven werden uitverkoren Fit20 en SOEPP uit Alkmaar en H2X Communicatiemakers uit Heerhugowaard.

Tot slot werd voor de thema award Duurzaamheid en Energie onder andere uitgekozen NH Paprika uit Heerhugowaard.

Op dinsdag 5 en 12 november zal de voltallige jury de finalisten bezoeken om de finalisten allen exact één uur de tijd te geven voor een presentatie. Op vrijdag 22 november volgt een pitchtraining door Michael van Leijen van Het Ambitiehuis. Tijdens de finale op donderdag 28 november zullen alle finalisten namelijk een pitch moeten houden voor het uiteindelijke oordeel geveld wordt.

Meer informatie op nhn-businessawards.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl