In Heerhugowaard gaan 500 woningen van Woonwaard van het gas af. De huishoudens in Rivierenwijk worden aangesloten op het warmtenet van de Alkmaarse huisvuilcentrale. "Gasfornuis & CV ketel eruit, warmte en inductieplaat naar binnen", twittert Robert Crabbendam, manager warmtelevering van de HVC bij zijn foto.

In de Heerhugowaardse Rivierenwijk worden niet alleen minstens 500 woningen aangesloten op het warmtenet. Om de hele wijk toekomstbestendig te maken komt er ook nieuwe drainage en extra elektriciteitskabels ondergronds, en boven de grond meer openbaar groen, speelplekken en heringerichte wegen. Door de werkzaamheden te combineren wordt de overlast zoveel mogelijk beperkt.

De 500 woningen van Woonwaard zijn onderdeel van de eerste vijf fases van de wijkherinrichting. Voor 200 huiseigenaren in de wijk is er de mogelijkheid om zich ook aan te laten sluiten. (foto: Twitter / @rcrabbendam)
Pin It
Bekeken: 3139x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/