Heerhugowaard Centraal


Donderdag is het huis van de familie De Groot aan de Marga Klompeland in Heerhugowaard aangesloten op het glasvezelnetwerk van KPN NetwerkNL. De familie kan als een van de eersten in de wijk genieten van supersnel internet en een perfect televisiebeeld.

Voor de familie De Groot was de keuze voor glasvezel snel gemaakt. "Eindelijk een eigen verbinding met een enorme bandbreedte, die ook nog eens niet wordt gedeeld. Een tv-signaal zonder blokken in beeld en perfect streamen. En symmetrisch signaal voor net zo snel uploaden als downloaden. Wij zijn er blij mee!"

Alle huishoudens in het aansluitgebied van Zuidwijk en Huygenhoek krijgen een afspraakvoorstel voor de installatie van hun eigen aansluiting in huis. Zodra deze is geïnstalleerd, kan er in de meeste gevallen direct gebruik gemaakt worden van hun glasvezelabonnement.

Tot eind november is er elke vrijdag tussen 14:00 en 20:00 uur een glasvezelinformatiepunt bij de Albert Heijn aan het Anna Clasina op Het Landtplantsoen. Online is informatie te vinden via kpnnetwerk.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl