Heerhugowaard Centraal


Van zaterdag 19 tot en met zondag 27 oktober worden weer de Heerlijke Herfstdagen gehouden bij Museum Broekerveiling in Broek op Langedijk. Er worden tijdens deze dagen allerlei extra activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Elke dag is er een andere extra activiteit. Zaterdag de 19e is er een rondleiding en op de 20e kunnen de dieren gevoerd worden. Na een maandagje dicht is er achtereenvolgens pompoen snijden, kaarsen maken, knutselen, appelmoes maken en weer een rondleiding. Op de afsluitende zondag en op de laatste dag kunnen de dieren weer gevoerd worden en is er 'Schipper Dirk vertelt'.

Tijdens de Herfstdagen kunnen kinderen een speciale speurtocht maken, met herfstblaadjes waarop letters staan die bij elkaar een woord vormen. Voor alle opgeloste speurtochten ligt een ouderwetse verrassing klaar bij de balie.

Voor een aantal herfst activiteiten wordt een kleine meerprijs gevraagd. Meer informatie is te vinden broekerveiling.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl