Heerhugowaard Centraal
00:00
55
00:00


Lange rijen met kramen terwijl de uitdagingen van het leven gevoelig ten gehore worden gebracht. Afgelopen zaterdag beleefde winkelcentrum Middenwaard een primeur. Voor het eerst werden de bezoekers ondergedompeld in de ervaring van een smartlappendag.

De ondernemers hadden een kraam voor de winkel met daarop de absolute koopjes, de sfeer werd nog eens extra verhoogd door vermakelijke acts en natuurlijk de live optredens van diverse artiesten. Hoogtepunt van de dag waren de optredens van Bernard Karsten, René Karst en Dries Roelvink die de handen van het publiek geregeld in de lucht en op elkaar wisten te krijgen. "Ja, gezellig! Leuke muziek en lekker meezingen en een beetje meespringen", laat een bezoekend echtpaar enthousiast weten. "Ik hou wel van dit genre, ik zoek het altijd op", zegt een ander zichtbaar genietende bezoekster.

Want ondanks het mooie weer lieten de nodige mensen zich toch door die bijzondere combinatie van koopjes en levensliederen verleiden tot een bezoekje. "Het is weer een leuk initiatief om mensen naar Middenwaard te trekken. Er staan nu zo'n 60 kraampjes en we willen dit eigenlijk volgend jaar wel weer doen."vertelt Bianca Kuys van Blackpiont Fashion. "Normaal gesproken mogen er geen kraampjes in de paden staan in verband met de veiligheid, maar op dit soort speciale dagen wordt een uitzondering gemaakt en je ziet meteen dat het heel veel gezelligheid geeft." vult Marcel Hulspas van Sneakers aan.


SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl