Heerhugowaard Centraal


‘Men only’, was het woensdag tijdens het jaarlijkse Gouden Dagen-mannenuitje. Deze keer ging een bus met zo’n twintig senioren vanuit Heerhugowaard naar Den Helder Airport voor een geheel verzorgd dagje uit. "Fantastisch dat zij dit mooie uitje hebben mogelijk gemaakt voor ons."

Er was één dame bij, maar die zat in de begeleiding van Gouden Dagen dus dat telt niet. "Het was echt mannen onder elkaar", lachte Nel Nooter. De oudere mannen genoten zichtbaar van de rondleiding langs de hangar, de demonstraties met de helikopters en van een blus- en spuitvoertuig van de brandweer.

"Zo’n dag geeft me vleugels", zei een van de mannen, die met een klein beetje hulp zelf in de helikopter klom en plaatsnam achter de stuurknuppel. "Wat een prachtig dag en nog een heerlijke lunch toe." Met dank aan de enthousiaste vrijwilligers van Den Helder Airport en van bouwbedrijf Van Wijnen uit Heerhugowaard.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl