Heerhugowaard Centraal


Het asfalt op de N244 is hoognodig aan vervanging toe. Tijdens de herfstvakantie vervangt provincie Noord-Holland het wegdek.

Van vrijdag 18 oktober 20:00 uur tot maandagochtend 28 oktober 5:00 uur is de weg afgesloten tussen de kruising N242-N243 (nabij Leeghwaterbrug) en de aansluiting met de N246-Kogerpolderbrug bij het Alkmaardermeer. De fietspaden blijven wel open.

De provincie kiest ervoor om het grote onderhoud in één keer uit te voeren. Om de kans op files te verkleinen is er gekozen voor een vakantieperiode, waar in de regel minder autoverkeer is. Door deze herfstvakantie aan de slag te gaan, wordt ook voorkomen dat opnieuw wegwerkzaamheden moeten plaatsvinden als de Leeghwaterbrug klaar is in maart 2020. Ook de kans op spoedreparaties tijdens de winterperiode hoopt de provincie zo te verkleinen.

Eind september volgt meer informatie van de Provincie over de werkzaamheden en omleidingsroutes. (Foto: Provincie Noord-Holland)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl