Burgemeester Bruinooge en AZ directeur Robert Eenhoorn hebben de afgelopen jaren een document ondertekend waarin staat dat de veiligheid van de constructie van het AFAS Stadion is gecontroleerd. Maar in werkelijkheid gebeurde dat alleen visueel en werden slechts de brandveiligheid en het calamiteitenplan getoetst. Het TV-programma 'Nieuwsuur' meldde dat zondagavond.

'Nieuwsuur' heeft een steekproef gedaan bij acht gemeenten met een groot voetbalstadion en meldt dat dergelijke constructies in andere sectoren wel diepgaand wordt gecontroleerd. De gemeente gaat er volgens het NHD van uit gaat dat de veiligheid van de constructie voldoende getest is bij de oplevering in 2006 en bij het verlenen van de bouwvergunning.

Dat de controles op de constructie van het stadion niet goed zijn uitgevoerd wordt volgens de krant door de gemeente bestreden omdat 'er geen wettelijk, dan wel voorgeschreven kader is hoe getoetst moet worden'.
Pin It
Bekeken: 2383x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/