Heerhugowaard Centraal


Zaterdag 17 augustus is het weer tijd voor de jaarlijkse Langedoiker Markt. Naar verwachting zullen er meer dan 10.000 bezoekers op het gezellige evenement afkomen. Natuurlijk is er weer meer te beleven dan alleen de markt. Zo zijn er muzikale optredens en een Kidsplace.

Deze Langedoiker Markt is de opvolger van de Broekermarkt, die voor het eerst werd gehouden in 1980. Nadat de initiatiefnemers ermee stopten, kwamen anderen naar voren om de markt nieuw leven in te blazen en weer de grootste te maken van de Kop van Noord-Holland. Alle kramen zijn inmiddels gereserveerd.

Bij het Smikkelhoekje zal een vrachtwagentrailer omgetoverd worden tot een groot podium met de naam 'Broek Stage by Stan'. De hele tijd zal hier gezellige live muziek te horen zijn. In de Beatrixstraat wordt er een Kidsplace opgetuigd met kinderkermis. De kermis bestaat onder meer uit een zweefmolentje, een kartbaan, een springkussen en een schminkhoek.  Ook kan er gesupt worden met Cup of Sup.

De markt duurt van 10:00 tot 16:00 uur en staan opgesteld op een deel van de Dijk, de Wilhelminastraat, de Prins Hendrikkade, Prinses Irenestraat, Prins Bernhardstraat, Prinses Margrietstraat en de Prinses Beatrixstraat.

Vanwege de grote drukte wordt aangeraden om zoveel mogelijk te voet of met de fiets te komen. Parkeren kan op aangeven plaatsen als de Pepsico en het winkelcentrum Broekerveiling. De Broekervaart pendelt heen en weer tussen het Havenplein en de Westdijk in Heerhugowaard. (foto: Facebook / Langedoikermarkt)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl