De Nederlandse wielrenploeg won woensdagmiddag goud op het EK Wielrennen in Alkmaar. Koen Bouwman, Bauke Mollema, Ramon Sinkeldam, Floortje Mackaij, Amy Pieters en Riejanne Markus kwamen als snelste over de finish  bij de allereerste EK Team Relay met 52:49 min. op de klok. Duitsland volgde op 0:15 min. en werd tweede. Italië kwam 1:24 min. later over de finish en eindigde op de derde plaats.

Floortje Mackaij werd twee dagen geleden opgeroepen als vervanger van Marianne Vos en stond nu opeens met een Europese kampioenstrui en goud om de nek. "Nadat de mannen een goede tijd neerzetten, konden wij het goud ook daadwerkelijk in de wacht slepen," zegt de kersverse kampioene.

"We waren met drie aan elkaar gewaagd en hadden ons bewust iets gespaard op het eerste stuk. Het tweede stuk was tegen de wind en we moesten nog iets overhouden. Onze tactiek klopte en dat gold voor alles vandaag. We zijn niets voor niets kampioen geworden."
Pin It
Bekeken: 2445x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/