Heerhugowaard Centraal


Een 52-jarige man uit Groningen is vrijdag op het station van Heerhugowaard aangehouden nadat hij een 58-jarige conducteur uit Utrecht had mishandeld. Het incident vond rond 15:20 uur plaats op spoor 3. Dit is het spoor aan het Stationsplein. De politie zoekt getuigen.

De conducteur was bezig met de vertrekprocedure toen hij zag even verderop dat iemand de deuren openhield om een grote hoeveelheid spullen in de trein te zetten. Hij sprak de reiziger aan en droeg hem op de deuren los te laten. De man weigerde dit, dus liep de conducteur naar hem toe en vertelde hem nogmaals dat hij de deuren dicht moest laten gaan. Toen hij daarbij de hand van de reiziger van de deur weghaalde kreeg hij een vuistslag in het gezicht en werd in zijn borst gebeten. De Groninger liep na de mishandeling weg en stapte aan boord van een andere trein. Inmiddels ingeschakelde agenten wisten hem in de trein aan te houden.

De politie zoekt naar getuigen van de mishandeling. Wie iets gezien heeft wordt verzocht te bellen via 0900-8844. Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Het zaaknummer is 2019148916.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl