Heerhugowaard Centraal


Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) lanceerde donderdag de fotowedstrijd "Water. Geniet ervan!". Het waterschap vraagt inwoners om mooie foto's te maken van genieten in, op of aan het water in het Hollands Noorderkwartier. Voor de vijf foto's met de meeste stemmen zijn er leuke prijzen, zoals een tochtje met een fluisterboot, een familiekaart voor het Zuiderzeemuseum en een workshop suppen.

In de zomer genieten veel mensen op allerlei manieren van het water. Onder andere dankzij riolering en rioolwaterzuivering is het water volgens het Hoogheemraadschap in tijden niet zo schoon geweest. Om inwoners daar meer bewust van te maken en te laten zien wat zij zelf kunnen doen voor schoon en gezond water, startte HHNK in juni de campagne "Water. Geniet ervan!". De fotowedstrijd is daar een onderdeel van. Meer informatie over de campagne is te vinden op veiligschoonvoldoende.nl.

Een mooie inzending van vorig jaar kwam van Rinco Bakker, hij fotografeerde tijdens een boottocht koeien op een brug in de Eilandspolder nabij Driehuizen.

Foto's voor deze zomerse fotowedstrijd kunnen tot en met zondag 15 september worden ingezonden naar wedstrijd.veiligschoonvoldoende.nl. Via deze site kan ook op de foto's gestemd worden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl