Heerhugowaard Centraal
00:00
55
00:00


De zon deed zaterdag zijn best om de temperatuur zo hoog mogelijk op te jagen. En dat lukte uitstekend. Natuurlijk zijn dan op korte afstand strand en zee beschikbaar, maar het Heerhugowaardse Stadshart bood een uitstekend alternatief. In het water langs de Horecaboulevard organiseerde SKEEF voor het eerst verkoelende wateractiviteiten. En dat viel in de smaak.

Het was de eerste van vier zaterdagen waarop het water het middelpunt is van sportieve en ontspannende  mogelijkheden voor, na of tijdens een bezoek aan het Stadshart. "Leuk voor de kinderen, lekker in het water. echt superleuk!", laat een moeder weten. "goed georganiseerd en leuk voor iedereen", vult een zichtbaar genietende jongeman aan.

"We hebben hier vandaag een waterglijbaan en een parcours. En iedereen kan  suppen, maar de grootste attractie is het flyboarden natuurlijk", legt Maarten de Smit van het organiserende SKEEF uit. Maar niet alleen de bezoekers, ook de ondernemers zijn blij dat het water actief bij het Stadshart betrokken wordt. "De reuring geeft een hoop gezelligheid, dit is leuk. Je ziet opeens andere mensen dan alleen de shoppers", zegt Pieter-Bas Bonnier van Brasserie IJzer.

Voor wie het gemist heeft; ook op de zaterdagen 13 juli, 27 juli en 10 augustus is het Stadshart-waterspektakel te bezoeken.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl