In de nacht van dinsdag op woensdag heeft kort na middernacht in Heerhugowaard een mishandeling plaatsgevonden, waarvan de politie nu op zoek is naar getuigen die iets gezien hebben of meer informatie kunnen verstrekken. Een 24-jarige inwoner van Heerhugowaard werd na een cafébezoek mishandeld op de kruising van de Bickerstraat, Van Asperenstraat en de Van Loonstraat in zijn woonplaats.

Samen met een vriend verliet de man een café aan het Raadhuisplein, zijn vriend vertrok in de richting van de Bickerstraat. Het latere slachtoffer zag dat zijn vriend door een groep jongeren achtervolgd werd. Omdat hij hier een slecht voorgevoel over kreeg, besloot hij achter de groep aan te lopen. Op de eerder genoemde kruising escaleerde de situatie en werden er rake klappen uitgedeeld. Hierbij is het slachtoffer het bewustzijn verloren. Hij is afgevoerd naar het ziekenhuis.

De politie roept getuigen op om zich te melden. Bellen kan naar 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000.
Pin It
Bekeken: 8250x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/