Maandagochtend rond 09.30 uur is een 14-jarige fietser aangereden op de kruising Rustenburgerweg / Jan Glijnisweg. De scholier raakte gewond en zijn fiets werd flink beschadigd. De automobilist is echter doorgereden. Monique Groen roept de dader via sociale media op om zich te melden. "De rest kun je zelf invullen." Het doorrijden zonder persoonsgegevens achter te laten of hulp te verlenen staat te boek als een misdrijf.

De bestuurder kwam in een zwarte Volkswagen Golf of Polo vanuit de richting van de Oosttangent en sloeg rechtsaf. Hij of zij moet volgens Groen gemerkt hebben dat er een aanrijding plaatsvond. "Er is materiële en lichamelijke schade door jou veroorzaakt."

Er zijn volgens Groen diverse getuigen van de aanrijding. "Langs deze weg bied ik je de kans om jezelf zsm te melden. De rest kun je zelf wel invullen." (foto: Monique Groen)
Pin It
Bekeken: 3668x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/