Heerhugowaard Centraal
00:00
55
00:00


Het was een dubbel feestje vrijdagavond in Middenwaard. Of misschien moeten we zeggen in Stadshart Heerhugowaard. Want er vond niet alleen een gezellige en goedbezochte Shoppingight plaats met als klap op de vuurpijl een optreden van Glennis Grace, maar het was ook de avond van de officiële lancering van het merk 'Stadshart Heerhugowaard, Zeg maar Hugo'.

De introductie van Stadshart Heerhugowaard werd op gepaste wijze ingeleid door rapper Sticks waarna er door de mensen van de achterliggende stichting op een knop werd gedrukt en onder luid gejuich het logo werd onthuld en confetti en ballonnen op het publiek werden losgelaten. "We hebben gemerkt dat we samen veel meer kunnen bereiken dus we hebben onszelf gevraagd hoe we elkaar kunnen versterken en waar we onze gasten, onze bezoekers, bekend kunnen laten worden met wat we allemaal bieden", vertelt Norbert Smit van Restaurant Wonders, die vanaf de start bij het project betrokken was.

Vooralsnog lijkt het een groot succes, de reacties van die bezoekers liegen er niet om. "Helemaal geweldig, het hele centrum bruist", "supercool dat Glennis Grace hier optreedt" en "het is erg mooi geworden" zijn er slechts een paar. Shopping Night is de opmaat naar een periode waarin Stadshart Heerhugowaard flink op de kaart zal worden gezet. Wie er meer over wil weten kan alvast terecht op zegmaarhugo.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl