Heerhugowaard Centraal
00:00
55
00:00


De ingebruikname van 1700 zonnepanelen op het dak van Middenwaard luidde de laatste fase in van de transformatie die het winkelcentrum de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Na een periodes van stof, herrie en overlast is er een prachtig stadshart verrezen. Want de omschrijving winkelcentrum dekt de lading al lang niet meer.

"We hebben winkels, horeca, een theater en een bibliotheek. Meer dan veel andere gemeenten kunnen bieden, maar we waren er niet zo goed in om dat duidelijk te maken." vertelt manager Duco Beltman van winkelcentrumeigenaar Wereldhave. Daarom omarmen inmiddels alle ondernemers en organisaties in en rond het winkelcentrum het idee achter 'een bruisend stadshart' waar door het hele jaar door van alles te doen en te beleven is.

Samenwerken en elkaar versterken is daarom het devies, zo bevestigd ook directeur van Cool Lineke Kortekaas. "Hoe mooi is het als mensen voorafgaand aan een bezoek aan het theater een hapje gaan eten of winkelen. En hoe suf zou het zijn als er bijvoorbeeld een Shopping Night is in het winkelcentrum terwijl wij een festival organiseren? We kunnen elkaar prima versterken."

Het Waardse Stadshart kijkt daarbij ook nadrukkelijk de regio in. "We zijn prima bereikbaar en beschikken over meerdere parkeergarages waar je voor twee euro de hele dag kunt parkeren, waar vind je dat nog?" vraagt Beltman zich hardop af. En daarmee zou hij wel eens één van de belangrijkste regionale troeven van het Stadshart op tafel gelegd kunnen hebben.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl