In de afgelopen meivakantie hebben de kinderen van buitenschoolse opvang Babbels in Heerhugowaard zich ingezet voor een betere wereld. Tijdens de afgelopen twee weken zijn diverse activiteiten georganiseerd, om de kinderen bewust te maken van het milieu, plastic afval en dieren.

Met hulp van gemeente Heerhugowaard en Supporter van Schoon, die grijpers en handschoenen aanleverden, hebben de kinderen afval opgeruimd in Camperduin. Het strand, de parken en de buurt werden vrij gemaakt van troep. Hierbij is de kinderen uitgelegd welke gevolgen het weggooien van afval in de natuur kan hebben voor de omgeving. Uiteraard is de plastic soep hierbij ook ter sprake gekomen, waar de kinderen een LipDub over gemaakt hebben. Met al het verzamelde plastic is geknutseld en is er zelfs een waterzuiveringsinstallatie gebouwd.

Ook is er een bezoek gebracht aan Landgoed Hoenderdaell, waar Babbels leeuw Remy geadopteerd heeft. De leeuwenwelp werd in oktober vorig jaar opgesloten in een kooi gevonden in een weiland in het Utrechtse Tienhoven.
Pin It
Bekeken: 2709x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/