Voor het nieuwe seizoen van het programma "Van Passie Naar Droombaan" heeft televisiezender RTL4 donderdagmiddag gefilmd in De Raatstede. Medewerkers en cliënten werden geïnterviewd over hun eigen passies, en de zorg die zij geven of krijgen binnen De Pieter Raat Stichting. In september zullen de opnames op televisie te zien zijn.

Één van de personen waarmee door de zender gesproken werd, is thuiszorgmedewerker Caroline Wirken. Zij verleent vier keer per week thuiszorg aan een bijzondere cliënt, die zeer te spreken is over het werk dat Caroline voor haar doet: "Ik ben blij met de thuishulp. We lachen heel wat af en dankzij deze hulp, heb ik toch energie voor m’n passie schilderen.’’ Een van Caroline's passies is auto rijden. In het kader van deze opnames scheurde zij met een Porsche over het parkeerterrein van De Raatstede.

Kunstenaar Milan heeft aan de voorzitter van de cliëntenraad, To Schouten, een elektrische fiets overhandigd. De kunstenaar heeft de fiets volledig opgeleukt, zodat hij dezelfde energie uitstraalt als de medewerkers. Thuiszorgmedewerkers kunnen de fiets gebruiken om cliënten in hun wijk te bezoeken.
Pin It
Bekeken: 2861x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/