Heerhugowaard Centraal


Dinsdag 30 april organiseert Kleine Kikkers in de feesttent aan het Havenplein in Langedijk een speeldag voor kinderen met een beperking tussen de 6 en 12 jaar oud uit de regio Alkmaar, Bergen, Heerhugowaard en Langedijk.

Van 10:00 uur tot 14:00 uur staan er diverse leuke activiteiten op het programma, met onder andere spellen, dans, een verrassingsact en een gezellige lunch. De activiteiten worden op verschillende niveau's aangeboden, zodat deze goed aansluiten bij de deelnemende kinderen. In totaal is er ruimte voor 20 deelnemers, zodat iedere begeleider twee kinderen onder zijn of haar hoede heeft. Hierdoor is er veel ruimte voor de persoonlijke aandacht die de kinderen nodig hebben. Daarnaast zijn er professionele verpleegkundigen aanwezig en kunnen de kinderen zich terugtrekken in een knutselhoek.

Kosten voor deelname bedragen twee euro per kind. De kinderen zijn vrij om verkleed te komen. Voor meer informatie en aanmelden kan men terecht op de website van Kleine Kikkers.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl