Vorige week is een duofiets van Esdégé Reigersdaal in Heerhugowaard gestolen. Oplettende buurtbewoners zagen de fiets daarna rijden en maakten een foto van de twee fietsers. De fiets is die dag nog teruggebracht, maar werd de volgende dag opnieuw gestolen. Aan de hand van de eerder genomen foto kon de identiteit van één van de daders vastgesteld worden.

Inmiddels is het onderzoek afgerond en zijn meerdere personen als verdachte gehoord. De duofiets is, helaas zwaar beschadigd, gevonden in het park Waarderhout. Toch werd de politie van Heerhugowaard middels een leuk kaartje van de medewerkers en cliënten van Reigersdaal bedankt voor de inzet. "Daar doen we het ook voor!", schrijft het basisteam op de eigen Facebookpagina. (foto: Facebook / Politie Heerhugowaard)
Pin It
Bekeken: 2198x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/