Heerhugowaard Centraal


De kidsrun van de Heerhugowaardse Cityrun was dit jaar gezellig druk met veel gemotiveerde deelnemertjes. Vanwege de kou kon de rollatorrun van de Heerhugowaardse Cityrun niet doorgaan en dat dat niet overdreven was ondervonden ook de deelnemers aan de 10 kilometer. De renners moesten voor de start flink moeite doen om enige warmte in het lichaam te houden.

Eenmaal van start was het Michiel de Ruiter die zich al snel van de groep losmaakte en de afstand in 32 minuten en 51 seconden wist af te leggen. Ondanks de opzwepende klanken van een drumband langs de route wist niemand hem meer in te halen en was hij de onbetwiste winnaar. Bij de 5 kilometer bleek Jeff Tesselaar de snelste, de pas 15-jarige atleet legde het parcours af in 17 minuten en 50 seconden.

Heerhugowaard Centraal fotograaf Rolf Kieft maakte een fotoserie van de Cityrun die op onze Facebookpagina te bekijken is. (foto: Rolf Kieft)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Heerhugowaard Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl